Partij van de Arbeid

Terug

Gebruik het in je partij

Gebruik voor je partij of help ons het te verbeteren, het is open source software.

Dit platform gebruikt de CONSUL app wat open source software is licence AGPLv3, wat betekent dat iedereen vrij is om de code te gebruiken, te kopieren, in detail te bekijken aan te passen en opnieuw de wereld in te sturen met de aanpassingen die men maakt (en daarmee anderen toe te staan dit ook te doen). Omdat wij denken dat cultuur beter en rijker wordt als het wordt opengesteld.

Als je programmeur bent kun je de code bekijken en ons helpen deze te verbeteren via CONSUL app.